Sânziana Negru, primele declaraţii după ce a aruncat la gunoi produsele Lidl: „Nu a fost un gest făcut din nepăsare”

26 07. 2024, 11:48

Sânziana Negru a făcut primele declarații, după scandalul în care a fost implicată. Vedeta a fost aspru criticată după ce a aruncat a gunoi produsele alimentare de la Lidl pe care tocmai le promovase pe internet.

În urmă cu doar câteva zile, un scandal de proporţii a izbucnit în mediul online, pe TikTok. Sânziana Negru, celebra influenceriţă care are peste 433.000 de urmăritori pe Instagram, a fost prinsă pe picior greşit. Blondina şi iubitul ei, Ștefan Floroaica, au participat la festivalul Electric Castle, acolo unde au îmbinat distracţia cu munca, însă din nefericire, totul s-a transformat într-un coşmar pentru cei doi.

La festival, aceştia au filmat un clip de promovare pentru magazinul Lidl. Ulterior, au aruncat produsele respective la gunoi, iar momentul a fost surprins de un tânăr prezent şi el la eveniment care a publicat imaginile în mediul online.

Sânziana Negru, primele declaraţii, după scandalul în care a fost implicată

Gestul lor a fost extrem de criticat, însă până acum Sânziana Negru nu a dat niciun fel de declaraţii. Blondina a aşteptat ca oamenii să se liniştească, iar recent a explicat de ce a recurs la acel gest.

„Am greșit. A fost un gest pripit. A fost un gest pe care noi nu l-am sesizat. Momentul respectiv nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și, mai ales, nu a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară. Am văzut că s-a comentat foarte mult lipsa de autenticitate. Autenticitatea e o valoare în care eu cred foarte mult. Pot să înțeleg de ce o parte dintre voi nu credeți asta, mai cred și că fiecare are discernământ să creadă și să înțeleagă ce consideră. Eu nu cred că putem să punem semnul egal între a avea o valoare și a face o greșeală.

Bineînțeles că încerc și îmi doresc să mă educ în subiectul risipei alimentare și, dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenomen, o voi face. Mai cred că educația se face cu blândețe și cu dragoste, nu cu ură și cu furie. Iar pentru aceia dintre voi care au lăsat mesaje jignitoare pentru gestul nostru, vă doresc să aveți parte de iubire în viața asta, pentru că este lucrul de care avem cu toții nevoie ca să evoluăm.

Poate vi se pare că mesajul ăsta a venit târziu. Zilele astea au fost ca un moment de freeze (moment de îngheț – n.red.) pentru mine, în care am stat să mă adun și să formulez un gând. Și vreau neapărat să mulțumesc persoanelor care au lăsat aici, și nu puține, mesaje de susținere. M-ați făcut să mă simt recunoscătoare pentru că sunt acceptată ca un om, și nu ca o mașinărie perfectă care nu se strică niciodată”, a spus Sânziana Negru pe Instagram.

 

 

Sursă foto: social media